De website heeft geen ondersteuning voor de Internet Explorer 6/7 browser. Gelieve uw browser te upgraden!

Aanbod & Inschrijven

Bekijk hieronder ons uitgebreid aanbod aan instrumentlessen.
Selecteer de juiste gegevens en kom te weten wanneer jouw favoriete les doorgaat.

1

Leeftijd

Kies je leeftijdsgroep
2

Instrument

Kies je instrument
3

Uurrooster

Wanneer kan je les volgen?
4

Inschrijven

voor het gekozen tijdstip

Voor jongeren vanaf het eerste middelbaar hebben wij eveneens een uitgebreid instrumentenaanbod klaar staan: gitaar, drums, accordeon, piano, viool, trompet, ukelele, saxofoon en zang.

Of droom je ervan om mee te spelen in een heuse pop- of rockband? Schrijf je dan in voor onze bandcoaching onder leiding van een ervaren bandcoach! 

Samen zingen kan je vanaf nu ook in een echt popkoor. Meerstemmig, of unisoon met ruimte voor een solist. Er is vanalles mogelijk in onze groepslesen voor zangers en zangeressen.

Strijkinstrumenten zijn hartelijk welkom in ons strijkersorkest. Voor (alt)viool, cello en contrabas die de fun van het samen spelen willen ontdekken.

Gitaristen die gebeten zijn door de blues kunnen vanaf heden terecht in een groep met enkel gelijkgestemde zielen. Let's play the blues!

Wil je piano leren spelen  om jezelf (of iemand anders) te leren begeleiden? Schrijf je dan in voor piano - akkoorden.

OPGELET: de uurregeling die volgt is deze van lesjaar 2017-2018. De nieuwe uurregeling voor lesjaar 2018-2019 verschijnt pas eind augustus op de website. Vanaf begin september kan hiervoor ingeschreven worden.Volgende