Jamsessie 2021 #2

Jamsessie 2021 #2

Bij jammen draait het erom in een ongedwongen, gezellige sfeer samen te spelen met andere muzikanten. Er wordt onvoorbereid gespeeld en er wordt vrolijk geëxperimenteerd met verschillende bezettingen.
Beginnende muzikanten leren er het bijzondere genot proeven van het samenspelen met andere muzikanten en ondervinden welk niveau ze min of meer doorheen de lessen hebben bereikt.
Meer gevorderde muzikanten kunnen er andere muzikanten ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, experimenteren met andere geluiden of muziekgenres. Misschien wordt er wel een nieuwe band uit de grond gestampt!
We kiezen voor een formule waarbij publiek toegelaten is. Muziekliefhebbers, vrienden van deelnemers zijn dus van harte welkom. Het spelen voor publiek geeft een extra kick en levert extra podiumervaring op. Het muziekcentrum voorziet: een kleine geluidsinstallatie, zangmicro’s, (bas)gitaarversterkers, drum en piano.
De bar is tijdens deze sessies altijd open. De pintjes moet je betalen maar deelname aan de jamsessie is helemaal gratis.