Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Laatste plaatsen voor de nieuwe lessenreeksen vanaf januari 2020

Check het aanbod en schrijf in voor:

- 10-lessen-reeks individuele lessen gitaar - start op zaterdag 11 januari (1 PLAATS VRIJGEKOMEN)

- 10-lessen-reeks Muziek&Spel - start op zaterdag 18 januari (1 VRIJE PLAATS)

-10-lessen-reeks Muziekinitiatie - start op zaterdag 18 januari (1 VRIJE PLAATS)

Opgelet: de lessen zijn gestart en er wordt een aangepaste prijs opgemaakt op basis van het aantal nog resterende lessen.

Volgende jamsessie: vrijdag 7 februari 2020 - 20 uur

Iedereen welkom!

Check de agenda voor meer info.

Popkoren zoeken versterking

Zowel ons popkoor4Kids als ons popkoor voor volwassenen kunnen nog steeds versterking gebruiken. Twijfel je, dan kan je gerust eens een les meevolgen vooraleer je beslist om al dan niet in te schrijven. Inschrijvingsgeld wordt aangepast aan het aantal nog resterende lessen.

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!