Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Coronacrisis: einde van lesjaar 2019-2020

Er wordt definitief een punt gezet achter lesjaar 2020-2021. Leerlingen kunnen een terugbetaling op basis van het aantal niet-georganiseerde lessen bekomen na aanvraag via mail en met vermelding van het rekeningnummer. Opgelet: er is GEEN regeling mogelijk waarbij het bedrag van terugbetaling wordt afgetrokken voor herinschrijving: elke leerling zal zich in september opnieuw moeten inschrijven volgens de normale procedure via de website.

Verhuur De Garage is opnieuw mogelijk

Vanaf 1 juli 2020 kan verhuur voor receptiezalen gericht naar kleine groepen tot 50 personen opnieuw worden toegestaan.

De Garage kan dus opnieuw gereserveerd worden. 

Lesjaar 2020-2021

Hopelijk kunnen we in september deze vreemde periode min of meer achter ons laten. We starten vandaag al onze voorbereidingen om jullie een zo breed en kwalitatief mogelijk aanbod te kunnen presenteren. Ook na dit moeilijke lesjaar willen we graag de huidige en democratische tarieven blijven hanteren.
Contacteer ons gerust met uw vragen, verwachtingen, opmerkingen zodat we daar bij de organisatie rekening mee kunnen houden. Het secretariaat blijft bereikbaar.
Noteer alvast volgende data in de agenda:

Woensdag 2 september - 19 uur

Start van de inschrijvingen voor de leerlingen (en/of gezinsleden) die in 2019-2020 ingeschreven waren

Woensdag 9 september - 19 uur

Start van de inschrijvingen voor nieuwe leerlingen

Maandag 21 september

Start van het nieuwe lesjaar 2020-2021

vanaf 29 augustus tot 8 september

Organisatie infomomenten en proeflessen
Concrete data worden later bekend gemaakt

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!

Agenda

volgende activiteiten

Geen evenementen gevonden

Er werden geen evenementen gevonden die de term '' bevatten.

Bekijk alles