Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Opschorting van de lessen vanaf 28/10/2020 tot 13/12/20

Bij besluit van de lokale besturen Sint-Lievens-Houtem (en Herzele) worden alle activiteiten - ook deze van het kunstonderwijs - verboden tot en met 13 december. Als alles een beetje positief verloopt zouden we de lessen dus kunnen hervatten in de week van 14 december.

Kan ik mij nog inschrijven?

Hoewel het lesjaar al gestart is, blijft inschrijven mogelijk. Check ons aanbod of informeer naar de vrije lesplaatsen. Er wordt een aangepaste prijs opgemaakt op basis van het aantal resterende lessen.

Groot onderhoud

Groot Onderhoud is een concertreeks in samenwerking met CC De Fabriek. Uitzonderlijk zullen deze 6 concerten op verplaatsing worden georganiseerd in dus niet in onze Garage. Het eerste concert wordt georganiseerd in de Sint-Michaëlkerk op donderdag 22 oktober. Voor meer informatie: check onze agenda.

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!