Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Nieuwe lessen accordeon starten op dinsdag 15 oktober

De inschrijvingen staan open! Nog één plaats beschikbaar.

Vrijdag 11 oktober is er de eerste jamsessie!

Check de activiteitenkalender voor meer info.

Jonge muzikanten gezocht voor onze sessies bandcoaching

Onze band die - onder begeleiding van een bandcoach - speelt op maandag van 19 tot 19.30 uur kan nog versterking gebruiken. We zoeken een paar jonge muzikanten - geen absolute beginners, dus met een beetje niveau die de band kunnen aanvullen: 1 keyboardspeler/pianist(e) en 1 bassist(e). Stuur ons een mailtje voor meer info.

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!