Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Starten met lessen kan het hele jaar door

Ook als het lesjaar al gestart is en er zijn nog vrije plaatsen beschikbaar, kan u zich altijd nog inschrijven.

Stuur ons een mail en wij informeren u over de aangepaste lesprijs.

Aanbod gitaarlessen

Het aanbod van gitaarlessen wordt de volgende dagen nog enkele keren aangepast op basis van de vraag. Toch nog geen geschikte plaats gevonden? Laat het ons zeker weten via mail.

Lessen saxofoon

Nieuw toegevoegd onder ons aanbod: lessen saxofoon op dinsdagavond vanaf 20.30 uur

Informatie start en inschrijvingen nieuw lesjaar 2021-2022

Het aanbod van het nieuw lesjaar dat start in september wordt in de loop van juli-augustus bekend gemaakt. Op de pagina "aanbod en inschrijvingen" zal de planning in de loop van de zomermaanden duidelijk worden. Opgelet: wijzigingen zijn tot de start van de inschrijvingen steeds mogelijk.

Noteer alvast volgende data in uw agenda:

donderdag 2 september '21 - 19.00 uur

Start van de inschrijvingen voor de leerlingen & de gezinsleden van deze leerlingen die afgelopen lesjaar 20-21 in het Muziekcentrum ingeschreven stonden

donderdag 9 september '21 - 19.00 uur

Start van de inschrijvingen voor nieuwe leerlingen

maandag 20 september '21

Start van de eerste lesweek voor de meeste cursussen

BELANGRIJK:

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van de belangrijkste en meest recente informatie
  • Check regelmatig deze website. Het aanbod zal duidelijk worden tijdens de zomermaanden en dit kan je volgen op de pagina  "Aanbod & Inschrijvingen"
  • Wil je als nieuwe leerling graag eerst meer informatie over het Muziekcentrum vooraleer je beslist al dan niet in te schrijven? We organiseren op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september twee infosessie die telkens starten om 20.00 uur.
  • Het secretariaat is tijdens de zomermaanden altijd bereikbaar via mail en meestal ook via telefoon. Telefonisch zijn we NIET bereikbaar: van woensdag 30 juli tot en met woensdag 14 augustus. 

 

Ik vind mijn gewenst instrument of cursus niet onder het aanbod van het Muziekcentrum!

Vind je onder ons aanbod niet het instrument dat je wenst te leren spelen? Stuur ons een mail en laat het ons zeker weten. We onderzoeken dan of we een aanbod voor jou kunnen organiseren.

VACATURES

Momenteel wordt gewerkt aan het aanbod van volgend lesjaar. Nieuwe, gemotiveerde lesgevers voor alle mogelijke muziekgerelateerde lessen, workshops,... zijn altijd welkom om te solliciteren.

Informatie opvragen m.b.t. lesgeven in het muziekcentrum? Stuur een mail naar muziekcentrum@telenet.be. 

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!