Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Heropstart van de lessen in de week van 19 april 2021

Na de lange paaspauze kunnen we de lessen heropstarten vanaf maandag 19 april. 

Nieuwe lessenreeksen Muziek & Spel en Muziekinitiatie

Op zaterdag 17 april '21 starten nieuwe lessenreeksen Muziek & Spel voor kinderen van de 2de en 3de kleuterklas en Muziekinitiatie voor kinderen uit het eerste en tweede leerjaar. De lesdata: 17/4, 24/04, 08/05, 15/05, 29/05, 05/06, 12/06, 19/06, 26/06 en 03/07. Inschrijven kan via de website. De plaatsen zijn beperkt.

Kan ik mij nog inschrijven?

Hoewel het lesjaar al gestart is, blijft inschrijven mogelijk. Check ons aanbod of informeer naar de vrije lesplaatsen. Er wordt een aangepaste prijs opgemaakt op basis van het aantal resterende lessen.

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!