Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Lesdag Popkoor en Popkoor4Kids definitief vastgelegd op woensdag!

Er is voor beide popkoren nog plaats voor extra inschrijvingen.

Wijzigingen in het aanbod

Wijzigingen in het aanbod zijn in de loop van volgende dagen zeer goed mogelijk. Er werden al enkele onderbezette lessen aangepast aan een nieuw niveau, individuele gitaarlessen werden toegevoegd,... we volgen de inschrijvingen op de voet en trachten het aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. Check dus regelmatig de website en hou onze nieuwsbrief in de gaten zodat u op de hoogte bent van nieuwe opportuniteiten. 

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!