Start onmiddellijk met je instrument, geen notenleer vereist

Het Muziekcentrum biedt een uitgebreid gamma aan instrumentlessen, volledig op maat van de leerling en dit voor beginnende als gevorderde muzikanten.

Ontdek ons aanbod

Nieuws

belangrijke meldingen

Lesaanbod drums

Mogelijk wordt nog een extra lesgever aangesteld. Dit wegens de grote vraag.

Vind je dus geen vrije of geschikte plaats: hou de website tijdens de komende dagen zeker in de gaten voor het extra aanbod. Check de facebookpagina van het muziekcentrum en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nog belangrijker: stuur ons een mail en laat ons weten dat je op zoek bent naar een vrije lesplaats!

Aanbod gitaarlessen!

Het aanbod voor gitaar wordt nog regelmatig gewijzigd omdat veel groepen nog onderbezet zijn.

Laat dus zeker weten via muziekcentrum@telenet.be als je het juiste plaatsje niet vindt want de kans is groot dat we dit nog kunnen regelen. Dit geldt voor zowel groepslessen/ lessen samenspel als voor individuele lessen.

Check ook regelmatig de website zodat je de aanpassingen kan volgen.

Start lesjaar 2020-2021

Het nieuwe lesjaar start in de week van 21 september. Vanaf 24 augustus zal het volledige aanbod terug te vinden op deze website. We organiseren dit jaar wegens de uitzonderlijke omstandigheden geen infosessies. Nieuwkomers die meer informatie wensen kunnen altijd via mail of telefoon contact met ons opnemen.  Als het echt nodig is, kan er een persoonlijke afspraak worden gemaakt. We raden aan om zo snel mogelijk in te schrijven vanaf de inschrijvingen worden opengesteld. Wij behouden ons het recht om nog aanpassingen te doen in het lesrooster en/of de samenstelling van groepen op basis van oa het verloop van de inschrijvingen. 

Geen geschikte of vrije plaats voor jou gevonden? Geen aanbod van een instrument waarvoor je les zou willen volgen? Mail en meld het ons zeker! 

Woensdag 2 september - 19 uur

Start van de inschrijvingen voor de leerlingen (en/of gezinsleden) die in 2019-2020 ingeschreven waren. Opgelet: nieuwe leerlingen die zich voor 9 september 19 uur inschrijven worden automatisch van onze lijst gewist!

Woensdag 9 september - 19 uur

Start van de inschrijvingen voor nieuwe leerlingen

Maandag 21 september

Start van het nieuwe lesjaar 2020-2021

 

Ons verhaal

Jong en oud kan bij ons terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete nummers worden aangeleerd en waar jaarlijks naar een optreden toe gewerkt wordt! Een uitgebreid gamma aan instrument- en zanglessen wordt aangeboden aan zowel beginnende als meer ervaren muzikanten.

Je moet vooraf geen notenleer kennen, en theoretische kennis krijg je stapsgewijs aangereikt. Vanaf de eerste les speel je al op je instrument, hoe eenvoudig de melodie ook! Er is geen examendruk, er worden geen punten, rapporten en testen gegeven. De klemtoon ligt op het plezier van het muziek maken, in de les, thuis en op het podium! Wie z'n instrument reeds min of meer beheerst is meer dan welkom in één van onze bands waarin het leren 'samen spelen' centraal staat.

In de Garage worden op regelmatige tijdstippen concerten georganiseerd, maar ook workshops of jamsessies. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of agenda!